A Travellerspoint blog

Fyyyyyyy soeren!!!!

noe saa goey!

sunny 37 °C

Foerst Fraser Island. Samme turen som Idun, Ingvild og Annis var paa. Takk og lov ble ikke bilen vaar helt fullpakka. Det var rom for 11, men vi var ikke fler enn 8. Selv om en tok rom for to. Det var Naomi og meg, det britiske paret Jenna og Dan, det svenske paret Otto og Josefine. Ogsaa Tom og Jerry da. To briter som krangla akkurat som tegneseriefigurene, og selv om Tom ligna paa Tom, saa ligna Jerry heller paa bulldoggen. Det var han som tok rom for to =P Ogsaa kan vi ikke glemme Mathilda da... En gigant-vannmelon som fikk egen seteplass, og ble ofra da vi var saa langt nord som vi fikk lov til aa kjoere.

Uansatt, vi pakka Bob (bilen vaar) full av mat og utstyr, for aa leke wannabe-robinson i tre dager. Sove i telt til boelgebrus paa stranda. Koke maten paa primus. Og for hver gang du maa paa do, grave et hull i bakken paa minst en halvmeter, for saa aa fylle det opp igjen etterpaa. Utrolig hva en kan venne seg paa.... Ogsaa gjorde vi et tappert forsoek paa "sandboarding" paa liggeunderlagene, bordet og preseningene. Ingen lykke, men det var verdt et forsoek.

Vaare sjaafoerer var ikke alltid til aa stole like mye paa, saa vi floey(!) over Eli Creek, den stoerste "elva" som rant ut i havet, i 80 km/t, da Jerry var mer opptatt av flyet paa andre sida. "AEAEAEAEJJJJ!!! BUMP!" splaesh, og vi hadde passert Eli Creek raskere enn noen andre i historien. Det er jeg sikker paa!

Vi var utrolig heldige med vaeret, og hadde sol og oppholdsvaer hele oppholdet. Og jeg fikk sett en helt nydelig soloppgang, i selskap med en dingo som hadde veldig lyst paa noen kjekser vi forlot paa campen kvelden i forveien. Facinerende skapninger! Luska rundt campen hele kvelden, og kom paa besoek paa morgenskvisten.

Siste dagen tilbringte vi ved Lake McKenzie, den stoerste innsjoen. Gud, saa deilig aa bade i ferskvann igjen, aa ikke tenke paa andre farer enn Jerry. Baska rundt i vannet i minst tre timer (rosinfingre!!!!), foer vi var tvugne til aa dra, for aa rekke ferga tilbake til fastlandet.

Vi dro fra Hervey Bay, udusja, samme kveld som vi kom tilbake. Sjekka minst 8 senger, alle fulle av bedbugs. Saa vi krevde pengene tilbake, og kasta oss paa bussen til Town of 1770. Her bor vi et utrolig koselig hostell. Og i dag har vi vaert paa motorsykkeltur =D weeeeee. Kjoerte rundt paa hver vaar chopper i tre timer. Fikk sett masse ville kenguruer, omraadet og naturen rundt "byen", og solnedganen i havet. Virkelig verdt den lille summen vi maatte ut med!! Blir nok her ei stund, siden det visst skal vare en enorm storm kommende over kysten i nord (litt her og). hjelp! Eneste problemet er at telefonen fungerer ikke her, null signal. Men mail er en fin ting... Og kommentarer paa bloggen =P

Bilder kommer senere! Data'n her er utrolig treg, og jeg maa stjele alle bildene fra Naomi, da en liten dritt i Noosa fikk utrolig lyst paa kameraet mitt mens jeg sov. Saa jeg maa paa kamerahandel. Vaerste er at han har kun kameraet og minnebrikken min, mens jeg har batteriet og laderen, siden batteriet stod paa lading. Og det er minnebrikken jeg vil ha!!!! Jaja...
Me kosar oss max!

Masse klemmer, Kaja

Posted by ka-ye 01:29 Archived in Australia Tagged backpacking

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Hej Kaja! Fant plutselig ut at man kan registrere seg, for så å skrive en kommentar :) haha, det tok på tiden å finne ut d :P

du heldige jente, høres ut som om du har det som plommen i egget! Surt m tap av minnebrikke, men du får da vel noen bilder av dine medreisende :)
Er ofte å leser bloggen din, later som om jeg også er med på reisa :P hehe! Gleder meg til du kommer tilbake! er ikke det samme uten deg vett.

Masse klemmer fra Karin

by Å_jenta

Ps: skal sladre videre om registreringa, sånn at lillejenta vår også kan putte inn kommentarer :)

by Å_jenta

Tihi.. Men det Karin ikke visste var at jeg (lillejenta) visste om denne kommenteringa leenge før jul=D Har bare vært litt for sløv til å bruke det! ;p
Les bloggain din e=)
Men snakke så my mæ d ellers at e vet itj k e ska skriv hær...
Men e æ kjæmpe glad i d elskling
Pass på likj tåa
Å skriv my blogg!! Biktig!!!!
Puss puss fra din sirup/lillejente/lillesøster/søskenbarn m.f. kallenavn
<3

by sirup

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint